Tuesday, October 11, 2011

Pin It

4

Koleksi Kereta Mewah Justin Bieber

  • Tuesday, October 11, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Sekarang korang boleh tngok  beberapa koleksi kereta mewah Justin Bieber. Penyanyi ini yang berusia 18 tahun dari Kanada kini menjadi superstar di dunia, maka tidak hairanlah jika dia boleh meletakkan beberapa kenderaan mewah di garajnya. Saya fikir tiada satu pun di dunia ini yang tidak tahu mengenai Justin Bieber,semua tahu,kalau korang tanya budak2,mesti dia kenal,entah apa aura yang budak nih pakai,haha.Ketika dia berumur 16 tahun dia dah beli sebuah kereta seperti Porsche atau Lamborghini.

    Justin Bieber memiliki Turbo Porsche 997,di sebelah mereka turbo Porsche 997,JB juga memiliki sebuah Ferrari 430.kemudian Lamborghini Gallardo, juga telah menerima sebuah kereta Range Rover dari Usher. Berikut adalah gambar Justin Bieber dan koleksi kereta mewahnya.













    Do you like this story?

        
        

    4 comments

    October 12, 2011 at 6:22 AM

    kaya tapi tak disukai ramai.. xbest la kan.. hehe

    October 12, 2011 at 6:47 AM

    @Nafisah Ruslan
    btul tuh,saya pun fikir dua nak post ke tak bnda nih,haha,dah ada org email kat kita xkan xnk post pulak,huhu..

    October 12, 2011 at 7:05 AM

    budak sekolah boleh la jd peminat die.

    October 12, 2011 at 7:16 AM

    @budakijaupendek
    hahaha.....
    ramai gak yang x minat kat JB ye,ingtkan saya sorang je x minat,rupa2nya blogger lain pun x minat kat dia gak...

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com