Sunday, April 17, 2011

Pin It

6

TANDA2 BILA CINTA MULAI PUDAR

  • Sunday, April 17, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • 1. Menghilangkan Jejak
    Dengan cara pindah rumah or ganti no. tlp, baik itu telp
    rumah maupun Hp, dan tidak beritahu anda. And lebih
    teruk lagi klo kebetulan korang tau nombor barunya, tp
    ketika di hubungi dia tak mahu "ngangkat or buzy". Atau,
    kalau korang tau alamat rumah barunya, dia slalu menolak untuk
    bertemu dengan alasan x ada di rumah, pgi istirahat, dll.

    2. Hilang rasa
     
    Sudah tiada perasaan or bahasa senang “feeling”. Dulu, bila duduk di sebelahnya terasa mcm bahagia jer,
    apalagi Kalo pergi berdua jer, ada aja topik menarik yang nak diperkatakan.
    Tapi sekarang, bukan sahaja tidak mahu keluar berdua, cakap pun x nak lagi

    3. Tidak prihatin lagi
    Misalnya, tiba2 dia tidak peduli dengan penampilan korang. Korang mahu tampil selekeh atau

    tidak menarik terpulang kepada korang. Selain itu, pasangan korang turut lupa
    tarikh-tarikh penting mcm birthday korang dan annivesary.

    4. Banyak alasan
    Berbagai macam cara akan dia cari untuk berjauhan daripada korang. Mulai dari alasan sibuk, ingin berisitirehat, mahu hang out bersama temen2, dll. kalo perangai dia macam nie memang sudah sah.
    Mana ada kekasih yang lebih suka ngabiskan waktu dengan kawan-kawannya lebih daripada kekasihnya sndiri?

    It means, korang bukan lagi Nombor Satu dalam hidupnya.

    5. Hilangnya semua barang kenangan
    Semua barang kenangan kalian b2, seperti; foto, hadiah pemberian dari anda dan
    surat2 cinta, tiba2 lenyap dari biliknya. Yang sebelum nie barang2 t’sebut terletak rapi di
    meja belajar or di ‘kotak ajaibnya’ , sekarang hanya tinggalah kenangan.

    6. Dia bilang sudah berakhir[/b]
    Kalo dia sudah berani berkata hubungan kalian sudah berakhir, itu tandanya memang
    harus berakhir. Walaupun dia bercakap secara tidak langsung.
        
        

    6 comments

    April 17, 2011 at 7:08 AM

    haha.da lame xbencinta nieh.
    :D

    April 17, 2011 at 7:25 PM

    yup, its correct...

    April 17, 2011 at 10:10 PM

    Bila semua tanda tu muncul maka tima
    la hakikat yer dak? :P

    April 18, 2011 at 5:29 PM

    yer2..

    April 20, 2011 at 10:44 PM

    errr..gitu ke tanda2nye..ooo

    April 21, 2011 at 10:06 AM

    ye lah,mcm tu la tanda2 nya...
    ^_^

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com