Sunday, October 9, 2011

Pin It

0

[Tutorial] Cara Buat FB komen Bergabung Dengan Blog Komen

  • Sunday, October 9, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Assalamualaikum kepada semua blogger,okay hari D&K nak kongsi untuk korang semua bagaimana nak buat kotak komen FB bergabung dengan kotak komen blog,cuba tngok gmbr kat bawah



    jadi,korang teringin buat kotak komen macam nih?
    ikut cara2 kat dalam blog nih : aisyahameelah
    malas nak copy&paste,korang rujuk je pada blog tuh,
    D&K punye template x sesuai untuk nih,untuk komen fb boleh bukak,yg untuk komen blogger tuh tak boleh nak bukak....


    Do you like this story?

        
        

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com