Saturday, April 16, 2011

Pin It

2

Cara2 Lupakan Bekas Kekasih

  • Saturday, April 16, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Macam mana korang lupakan bekas kekasih korang yang korang sangat sayang ?

    bila terbayang2 muka dia all the time dalam kepala ni... bila tengok tempat penah dating teringat memori....apa yang korang buat untuk lupakan segala.. ?

    Aku akan kongsi kepada korang semua cara2 untuk melupakan bekas kekasih anda...
    cara2 tersebut :

    1.Busykan diri ngan keje..pergi enjoy dngan kwn2..jgn duk sesorg...buang semua bende yg berkaitan dgn dia..

    2. Kenangkan perangai buruk dia, fikirkkan prangai buruk yg paling buruk skali, fikir perkara yg paling skit hati dia prnh buat,pasti korang akan dapat melupakan dia...

    3.Buat bodoh je,cari aktiviti berfaedah untuk diri sendiri, jalan2 , belajar masak, tengok movie...

    4.Main game sampai lenguh tangan..
    pastu tido..
    tengah malam..solat hajat istikharah tahajud banyak2...

    5.Cari je boyfren atau girlfren baru. Dapatkan kenangan baru....

    6.Baca doa ni,pasti korang dapat melupakan dia

    harap2 cara-cara ni dapat membantu korang melupakan bekas kekasih korang....

    Do you like this story?

        
        

    2 comments

    April 16, 2011 at 11:00 PM

    wahhh care yg bgus..bile jieha pts cinte sllu mcty mnges je.. bkabung la..xboleh timer kan.. tu lah kene cri pganty cpt2. hehe anyway gud tips :)

    July 29, 2011 at 6:08 AM

    wah haa bgos la ko ni...
    pnh kew alami sume ni huhuhuh..
    urmm bgos la ko ni idea y tbek hahah

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com