Saturday, November 12, 2011

3

Bayi Dikelar

 • Saturday, November 12, 2011
 • Rahman Hatim
 • Share


 • BETONG: Hanya kerana teman lelaki tidak mahu menerima anak luar nikah dalam kandungannya, seorang pelajar berusia 16 tahun mengelar bayi perempuan baru dilahirkannya sehingga mati dan perut terburai di bilik asrama sekolahnya di sini, semalam.

  Kejadian menggemparkan itu berlaku kira-kira jam 7.40 pagi dan pelajar tingkatan empat terbabit dikatakan melahirkan bayi cukup sifat sebelum dia mengelar bayinya yang masih hidup itu dengan pisau pemotong sayur sepanjang 15 sentimeter.

  Sumber berkata, sebelum kejadian, pelajar terbabit dikatakan gagal hadir ke kelas sehingga menimbulkan rasa curiga seorang guru lelaki berusia 41 tahun yang kemudian ke bilik asramanya.

  Menurutnya, sebaik tiba di bilik pelajar berkenaan, guru itu terkejut apabila mendapati satu mayat bayi perempuan cukup sifat berlumuran darah di atas lantai berhampiran katil suspek...


  ya allah, apa salah baby nih. kejam nya sampai mcm tu sekali dibuat.  Do you like this story?

      
      

  3 comments

  November 12, 2011 at 9:16 PM

  kejam nyer manusia......
  dah hilang akal kewarasan.....
  sedih sesangat......

  November 12, 2011 at 11:04 PM

  memg x dak akai betoi

  December 14, 2011 at 7:54 AM

  Este blog é uma representação exata de competências. Eu gosto da sua recomendação. Um grande conceito que reflete os pensamentos do escritor. Consultoria RH

  Post a Comment

  Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com