Thursday, July 18, 2013

0

Hancurkan Syiah!!!

 • Thursday, July 18, 2013
 • Rahman Hatim
 • Share
 • Tatkala daku melihat mayat Ayatullah Jawaad At-Tibrizi (seorang tokoh rujukan pengikut Syiah di negara Arab) aku seakan-akan tidak mempercayai bahawa itu adalah mayatnya kerana ia berubah sepenuhnya akibat kesan hangus. Aku sangkakan kematiannya disebabkan bom atau kebakaran atau seumpama dengannya.

  Akan tetapi tatkala aku mencari sebabnya lalu aku dapati ia disebabkan masalah jantung yang menyebabkan kematiannya beberapa hari selepas dirawat di sebuah hospital di Iran.

  Aku makin bertambah hairan demi Allah wahai saudara-saudaraku. Pemandangan buruk yang aku lihat ini pada jasadnya yang reput. Tetapi selepas aku membaca sejarah hitamnya maka hilanglah sifat hairan sepertimana orang berkata jika mengetahui sebab maka lenyaplah hairan.

  At-Tibrizi merupakan tuan pengarang kitab "Seks Songsang bagi Umar Al-Khattab" yang mengandungi celaan kepada khalifah Ar-Rasyidin yang kedua Umar bin Al-Khattab r.anhu. At-Tibrizi, seorang pakar rujuk yang masyhur dikalangan Syiah amat memarahi dan memusuhi para sahabat telah menghina Saidina Umar sebagai "songsang".

  Antara kata-katanya iaitu "Jika Allah memasukkan aku ke dalam syurga lalu aku dapati Umar Al-Khattab di dalamnya maka aku akan meminta kepada Allah untuk Dia mengeluarkan aku dari syurga".

  Maka tahulah aku sebab mayatnya dihina oleh Allah


  TOLAK SYIAH!


  Do you like this story?

      
      

  Post a Comment

  Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com