Monday, October 24, 2011

8

Orang Ramai Beratur Untuk Melihat Mayat Gaddafi

  • Monday, October 24, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Berpuluh-puluh orang yang berbaris untuk melihat Gaddafi.

    "kerajaan sudah tentu tidak sesuai dengan realiti yang telah kita lihat di atas tanah," kata Peter Bouckaert Human Rights Watch, yang telah menyiasat tangkapan Gaddafi di kampungnya di Sirte. Amnesty International telah memberi amaran bahawa pembunuhan itu boleh menjadi satu jenayah perang.

    Kecelaruan atas kematian Gaddafi berlaku sebagaimana NATO mengumumkan bahawa misi ketenteraan akan berakhir OKTOBER 31.

    "Saya sangat berbangga dengan apa yang telah kita capai, bersama-sama dengan rakan-rakan kami," Ketua Setiausaha Anders Fogh Rasmussen berkata di Brussels.

    Tetapi di Libya, kematian Gaddafi telah menyusahkan untuk kerajaan interim.

    Pegawai-pegawai kanan bertemu untuk mempertimbangkan permintaan untuk penyiasatan dan memikirkan bagaimana untuk mengebumikan Gaddafi dan merahsiakan kuburnya supaya tidak akan menjadi tempat ziarah. Tubuhnya disimpan pada hari Jumaat ini di dalam bilik peti sejuk yang biasanya digunakan sebagaimana loker daging di Misurata.


    Berikut adalah gambar mayat gaddafi :

















    Do you like this story?

        
        

    8 comments

    October 24, 2011 at 9:44 AM

    sadis *afgan*

    October 24, 2011 at 9:49 AM

    @Haedir Gokil
    ermm,mcm tu lah jadinya...

    October 24, 2011 at 9:53 AM

    errrk seram tengok ::

    October 24, 2011 at 10:14 AM

    Tak tahu nak cakap macamana. dulu dia seorang yang dihormati, namun ajalnya dalam keadaan yang amat menyedihkan

    October 24, 2011 at 10:45 AM

    ish.. takmo la... err.. tgok memalam buta nih.. seriau je...

    October 24, 2011 at 8:32 PM

    kesian la pula....:(

    October 24, 2011 at 9:58 PM

    ngeri..

    October 25, 2011 at 2:56 AM

    mmm...kesian tgk mayat dye diperlakukan seprti begitu...

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com