Monday, April 25, 2011

4

Check Samaada PC/Laptop Anda Ni Jantan Ke Betina

  • Monday, April 25, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • aku tahu benda nih sudah laput,sape2 yg nk cakap benda nih dah lama atau laput atau ketinggalan zaman kat mana2 kotak komen,simpan niat anda,sbb kata2 anda tak memberi apa2 rangsangan kepada aku....
     Sebenarnya, anda boleh check samaada PC/Laptop anda ni jantan ke betina
    CARA-CARA :
    1) Buka Notepad.
    2) Copy code di bawah :
    CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"
    3) Paste dalam Notepad.
    4) Save As kepada fileanda.vbs . Jadikan Save As Type: kepada All Files
    5) Buka fileanda.vbs tu, dengar suara dia cakap, jantan ke betina.
     rasa mlas nk taip benda yg kat ats nih,
    download je kat sini Female Or Male

    Do you like this story?

        
        

    4 comments

    April 26, 2011 at 7:38 AM

    mekasih kongsi :)

    April 26, 2011 at 10:33 PM

    sama2 ^_^

    April 28, 2011 at 7:27 PM

    tq kongsi2...tp mmg sy x tau y laptop pun ada jantan & betina...nak cek kejab..

    November 13, 2011 at 7:32 AM

    @NuraienZ
    ok,sama2...

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com