Monday, April 30, 2012

0

Dapatkan Income Dolar Dengan Gushcloud

  • Monday, April 30, 2012
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada kawan2 blogger semua,ada berita baik untuk korang semua,kalau yg dah tahu duk diam2,aq cuma nk share2 kat korang yg blum tahu,beritanya boleh diteruskan baca bawah nih....

    Korang mesti tahu kan apa itu SAYS dan Churpchurp,,kalau xtau google.hehe..says dan churp2 adalah ejen pengiklanan yang membayar kita.menggunakan platform facebook dan twitter..korang cuma share je..tapi hari ni..benda ni lagi panas dari Hot fm.lagi panas dari pisang goreng panas.keke..iaitu gushcloud..okay apa tu gushcloud? gush cloud tu sama macam says dan juga churp2.TAPI..yang bezanya adalah,gushcloud digunakan seantero dunia.whole world okay..DANNN..bayarannya bukan RM,tapi USD..LUMAYAN BUKAN ??



    xpercaya?
    tngok aq punye nih,xsmpai satu hari aq dapat sbnyak nih,iklan nih lebih cpat daripada churp2 ngan says:

    (yg pnting ada Bahasa Melayu)

    so ramai2 jom join.untuk join sila klik link bawah nih




    Do you like this story?

        
        

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com