Sunday, January 15, 2012

1

Kasut Ini akan Membuat Rakan Anda Terkejut "Whhaaaa?"

 • Sunday, January 15, 2012
 • Rahman Hatim
 • Share


 • Kasut IkanEmas
  Apabila kita berasa sunyi, orang memberitahu kita untuk mendapatkan haiwan peliharaan, seperti kucing atau ikan emas. Kasut ini adalah amat sesuai untuk orang kegelisahan untuk berpisah dengan ikan emas.


  Kasut Cheetah
  Anda tahu bagaimana pemburu memakai penyamaran untuk menyesuaikan diri dengan persekitaran mereka? kasut ini adalah sempurna untuk menyesuaikan diri mengikut persekitaran, jika anda pernah berada dalam pertempuran besar-besaran dengan binatang tersebut.

  Kasut Pisang

  Kalium adalah mineral yang penting untuk kesihatan kita.Cuba teka apakah yang terkandung dalam pisang? Sekarang anda akan sentiasa mempunyai pisang dengan anda dimana-mana sahaja anda berada.

  Kasut Lego
  kasut ini amat sesuai bagi yang meminati Lego.

  Kasut Kuku Haiwan
  Kita pernah memakai kasut kulit buaya dan ular, mengapa pulak tidak di naiktarafkan kepada kasut kuku sebagai kasut?

  Kasut Buaya

  Kasut Gameboy Pikachu
  Membawa GameBoy di dalam poket anda setiap masa amat menjengkelkan, terutama warna yang lama, mereka tidak patut diletakkan dalam poket, dan di mana lagi yang anda sepatutnya membawa mereka? Bukan masalah lagi. Kasut ini amat sesuai untuk peminat mainan console seperti Gameboy.

  Grass Shoes
  Rasa rumput menakjubkan antara jari kaki. Sekarang anda akan sentiasa dapat berjalan di atas rumput yang lembut, yang dijaga rapi.


  Do you like this story?

      
      

  1 comment

  January 15, 2012 at 3:29 AM

  kasut rumput tu untuk pencinta alam sekitar..heheh

  Post a Comment

  Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com