Sunday, October 16, 2011

0

Peminat Superman Mengikuti Pembedahan Kosmetik Untuk Dilihat Seperti Superhero

 • Sunday, October 16, 2011
 • Rahman Hatim
 • Share
 • Herbert Chavez.Pereka Filipina 35 tahun begitu tergila-gila dengan Superman sehingga dia sanggup menjalani pembedahan kosmetik untuk hidung, pipi, bibir, dagu, paha dan juga warna kulit untuk kelihatan lebih seperti "Manusia yang berpegang kepada Besi"(Man of Steel).


  Selama lebih satu dekad, Chavez telah melalui satu siri prosedur yang telah dibuat untuk meninggikan hidung dan kuruskan paha. Herbert Chavez telah menjalani pembedahan pada pipinya, bibir dan dagu, dan suntikan untuk memutihkan kulit. Beliau merancang untuk operasi lebih yang akan memberi lebih banyak otot perut dan juga besi akan  dimasukkan ke dalam kakinya untuk membuatkan dia lebih tinggi. Herbert Chavez juga telah mereka pakaian Superman sendiri dan juga kaca mata hitam untuk menjadi penjelmaan seperti nerdier iaitu idola beliau.
  Rasa kagum Herbert Chavez bermula apabila beliau kanak-kanak dan menonton kartun Superman mengangkat timbunan kereta. Beliau kemudian mula mengumpul barangan Superman. Kini rumahnya dipenuhi dengan Cawan Superman, patung superman yang berbagai ragam.Sama seperti Superman, Chavez mempunyai dua identiti, bekerja pada siang hari sebagai pereka pakaian dan jurulatih ratu.Pesona Superman akan muncul dan akan menyelamatkan bumi selepas habis waktu kerjanya(haha) ketawa sindir. Penduduk di Kuala, selatan Manila, merujuk kepadanya sebagai "superman kampung."
  (KAMPUNG),waduh2,bisa gila sih....gue enggak ngerti sama orang ini,bisa gila sama suparman hingga ginih...  Do you like this story?

      
      

  Post a Comment

  Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com