Friday, August 26, 2011

0

Awas! company APPLE telah dikuasai oleh "GAY"!!

 • Friday, August 26, 2011
 • Rahman Hatim
 • Share

 • berhati-hati mengenai seksualiti, hanya tahu bahawa jelas waris Apple gay menghantar mesej menarik peluang untuk berkembang maju di tempat kerja. Itu masalah besar."


  Profil Cook Gawker pada bulan Januari 2011, menyatakan bahawa pengurusan Apple akan menyokong Cook jika secara terbuka mengakui seksualiti, tetapi tidak mempunyai "kebimbangan sama ada beliau keluar akan memberi kesan kepada persepsi jenama Apple."
  Cook mengambil alih tampuk pentadbiran Apple selepas Steve Jobs teramat mengambil keputusan untuk meletakkan jawatan pada malam Rabu. Pekerjaan contoh ketidakupayaan untuk memenuhi harapan beliau sekarang sebagai Ketua Pegawai Eksekutif, tetapi diminta untuk kekal dalam syarikat sebagai pengerusi.


  Cook dikenali sebagai orang swasta - yang boleh kenapa tiada pengumuman rasmi yang akan dibuat - "genius operasi" dan sebagai.


  Sementara Pekerjaan dikenali kerana bakat pemain sandiwara, Cook dikenali untuk meningkatkan margin keuntungan dan kukuh dengan pengurusan rantaian bekalan."Tim tidak seseorang sosial yang sebenar," Gina Glosk, rakan sekelas Cook diAuburn, memberitahu Wang CNN. "Dia tidak antisosial, sama ada Dia hanya tidak pernah kelihatan yang berminat pada orang lain."


  Cook telah bertugas sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Apple pada masa lalu apabila Steve Jobs terpaksa mengambil alih ketidak hadiran disebabkan sakit. Pada berkhidmat masing-masing, syarikat itu menunjukkan prestasi yang baik dan kadang-kadang juga berkembang.


  Jika Cook pernah keluar sebagai gay, dia segera hendak menjadi orang yang paling berpengaruh gay dalam industri teknologi, dan mungkin di seluruh dunia perniagaan.


  Apple telah dilakukan luar biasa sejak akhir-akhir ini, malah baru-baru ini melepasi Exxon Mobil sebagai syarikat yang paling berharga di dunia. Ia tidak mendapatkan yang jauh lebih berkuasa daripada itu.  _______________________________________________________________________


  Awas,orang2 melayu! ini merupakan konspirasi untuk merosakan minda anak muda untuk menjadi gay!  lepas ni banyak  la APP game2 dan iklan2 GAY kat produk apple.


  Do you like this story?

      
      

  Post a Comment

  Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com