Friday, September 8, 2017

0

LEYNA GUEST HOUSE KOTA BHARU

  • Friday, September 8, 2017
  • Rahman Hatim
  • Tak ada just nak bagitahu yang kami rasa serba salah, sebab kami ada booking online guest house kat kota bharu, tengok dalam website tu, harga mahal, tapi bila nak check in, owner dia bagi murah, huhu.

    Try korang survey2 tengok, takut nanti korang pulak nak jalan-jalan kelantan, boleh booking guesthouse ni.


    LEYNA GUEST HOUSE

    Kota Bharu City Centre..( KBCC ).

    RM150 je satu malam, boleh duduk satu family.


    Keistimewaan


    • Lokasi strategik dan selamat
    • Berdekatan dengan Wakaf Che Yeh, Bazaar Tok Guru, Pasar Siti Khadijah
    • Pemandangan menarik
    • Berhadapan Pintu Barat KB Mall ( depan Burger King )
    • DIY Hardware
    • Restoran dan Cafe
    • UTC dan Cybercafe
    • Klinik dan Supermarket
    • Luas dan selesa
    • Penghawa dingin
    • Oven
    • Peralatan Mandi Disediakan
    • Satu katil besar
    • Tambahan tilam, selimut dan bantal
    • Sesuai untuk 2 hingga 4 orang.
    • Kemudahan bancuh teh
    • Kemudahan seterika
    • Percuma Nescafe 3 in 1
    • Kemudahan Dobi di bangunan KB City Centre

    Lokasi strategik

    •  Sebelah KB Mall
    •  2 km drpd Wakaf Che Yeh
    •  13 km drpd Pengkalan Kubor
    •  1 km drpd Pasar Siti Khadijah
    • 800 meter drpd Aeon
    •  4 km drpd Kg Laut
    •  600 meter drpd Bazar Tok Guru
    • 800 meter drpd Stesen Bas Tesco
    • 1 km drpd Istana Balai Besar
    •  700 meter drpd Muzium Kelantan
    •  23 km drpd Pantai Irama
    • 18 km drpd Pantai Nami
    •  24 km drpd Pantai Sri Tujoh






























    Korang Hubungi Je Terus Nombor Owner Ni

    014-513 9867 (Leyna Guest House)
    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com