Tuesday, November 8, 2011

Pin It

3

Nama Kelab BolaSepak Teraneh/Terpelik di Indonesia

  • Tuesday, November 8, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Nama bola sepak teraneh??
    pelik la kakah indon nih...
    yak dulu lgi bengong,x habis2 dengan bengong dio,namo kelab bolasepak yg pelik pun nk
    sebar,takde pelik pun aku tngok nama kelab yg pelik nih....

    aku cipta sebuah gmbar yg special untuk kelab yg PELIK nih.....

    memang pelik kelab nih
    aku dah senaraikan nama kelab yg pelik,tngok kat bawah nih:


    1. PERSETUBUHAN
    - Persatuan Sepakbola Tukang Dan Kuli Pelabuhan

    2. PERSEKONGKOLAN
    - Persatuan Sepakbola Cukong Kolong Jembatan

    3. ASSET BERHARGA
    - Asosiasi Sepakbola Tanjung Beringin Harapan Keluarga

    4. PERSEMBUNYIAN
    - Persatuan Sepakbola Masyarakat Kabupaten Banyuwangi Sekalian

    5. PERSEMUR JENGKOLAN
    - Persatuan Sepakbola Semua Rakyat Jepara Dan Pengkolan

    6. ORGASME PUNCAK
    - Organisasi Sepakbola Masyarakat Tebet dan Puncak

    7. PERSETAN KALIAN
    - Persatuan Sepakbola Tanjung Karang Liwa Selatan

    8. PERSENAN DUIT
    - Persatuan Sepakbola Wilayah Ragunan, Duren dan Pluit

    9. PERSIS MONYET
    - Persatuan Sepakbola Istora, Monas dan Wilayah Condet

    10. PREMAN PASAR
    - Persepakbolaan Remaja Denpasar

    11. PERSELINGKUHAN
    - Persatuan Sepakbola Lingkup Asahan

    12. PERAGAWAN SEKSI
    - Perkumpulan Olah Raga Warga Nelayan Sekitar Musi

    13. PERSELISIHAN
    - Persatuan Sepakbola Polisi Kelurahan

    14. PERAWAN
    - Persepakbolaan Para Warga Nias

    15. PERSEROAN TERBATAS
    - Persatuan Sepakbola Rombongan Dokter Balita Tasikmalaya

    16.PSK
    -Persatuan Sepak Bola Kendari

    pelikkan?memang pelik...
    korang nk tahu nape aku buat mcm nih,sbb ada slah satu blog indon tuh duk hina malaysia...
    aku xnk bgi thu korang blog mana,dia buat la satu entri nih,askar terhebat di asia
    dia punye askar ranking  ke 5,4 mcm tuh,asia punye,bukan DUNIA,yg last2 dia tulis,
    malingsia ada rangking ke?klau indo nk lawan malaysia,memang tak dapat la,
    dia cakap mcm tu.......mungkin dia punye askar tuh dh cukup kuat kut,
    smpai dia brani nk cakap mcm tuh...lantak dia la nk ckap apa pun,
    aku dah malas nk ambil thu dah....



    Do you like this story?

        
        

    3 comments

    November 8, 2011 at 6:10 PM

    serius lawak..persetubuhan paling tak boleh blah haha


    tolongla malaysia jgn pelik2 huhu

    November 8, 2011 at 10:01 PM

    @sis92
    malaysia memang x buat pelik2,indon tuh yg mula dulu...sape x marah kalu dia duk hina malaysia mcm tuh...

    December 2, 2011 at 2:47 AM

    Malaysia xkan wt pelik2 sbb mentalliti rakyat malaysia xserendah yg dengki tu..lgpun malaysia sibuk majukan negara xde mse nk layan mende remeh cmtu

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com