Monday, November 7, 2011

Pin It

2

Cara Pasang FB Photo Zoom

  • Monday, November 7, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Cara untuk pasang FB photo zoom pada korang punye Chrome,kelebihan benda nih,
    korang tak perlu nak bukak profile bila nk tngok gambar yang lebih besar,
    just alihkan mouse pada gmbar dan ia akan kluar mcm nih :


    hebat tak?haha...

    nk cuba?begini caranya,ikut step ni:

    1.bukak link nih

    2. + ADD TO CHROME

    3.tunggu smpai habis install,lpas tu,DAH SIAP!!!

    korang bukak FB,alih mouse pada gambar,ia akan kluar mcm gmbar kat ats nih....




    Do you like this story?

        
        

    2 comments

    November 9, 2011 at 10:52 PM

    kalau buat camtue kat blog bleh dak?

    November 10, 2011 at 12:34 AM

    @far_east
    tak pandai la....
    ada sngt cara nk buat kat blog tuh,tpi tak tahu nk buat mcm mana....

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com