Wednesday, November 2, 2011

Pin It

7

10 Artis Kpop Dengan Perubahan Wajah Yang Sempurna

  • Wednesday, November 2, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share

  • Menjadi Artis KPop, memerlukan penampilan yang sempurna. Segalanya bermula dengan make up, hair do, diet, sehingga operasi plastik dilakukan untuk mendapat penampilan yang dianggap lebih baik. Disini 10 Artis KPop yang perubahan wajahnya dari DULU hingga KINI.

    10. Park Jungmin 'SS501'
    Park Jungmin tak banyak melakukan perubahan. Ia mengaku dia hanya kehilangan 10 kg berat badannya dan tampil lebih menarik dengan gaya rambut dan gaya berpakaian yang berbeza.

    9. Se7en
    Penyanyi Se7en tidak banyak berubah. Ia hanya mengubah penampilannya dari seorang remaja menjadi dewasa.




    8. Park Bom '2NE1'
    2NE1 Park Bom sudah cantik sejak dahulu. Dia hanya mengubah Penampilannya saja.


    7. Jaejoong 'JYJ'


    6. Jungshin 'CN Blue'


    5. Goo Hara 'KARA'
    Perubahan begitu ketara dari kara ia tidak begitu mengejutkan karena ia  mengaku dia melakukan operasi kelopak mata, hidung, dan memakai kawat gigi agar penampilannya lebih baik.

    4. Leeteuk 'SuJu'



    3. Jessica 'SNSD'
    Jessica mewarna rambut menjadi pirang, memakai kawat gigi dan entah bagaimana mukanya boleh berubah jadi cntik cam nih.
    2. Tiffany 'SNSD'


    1. Sunny 'SNSD'





    Do you like this story?

        
        

    7 comments

    November 2, 2011 at 11:19 PM

    wahhh.. transformasi yg extreme.

    November 2, 2011 at 11:59 PM

    diorang ni palsu lebih:P

    lepastu muka semua nak lebih kurang
    apa pun tak boleh ahahaha
    kpop fans, bengang tak dengan komen ni :P

    November 3, 2011 at 2:09 AM

    apsal ade gmbar ak kat atas tue? hahaha

    November 3, 2011 at 6:59 AM

    yg atas nih awat bebel mcm pandai sgt ? -_-

    November 3, 2011 at 9:16 AM

    yang no. 3 tu ermmmm. anyway betul cakap sis92 tu. kebanyakan korean ni memang tak asli.

    November 7, 2011 at 3:43 AM

    kelakar pun de.hihihih
    nasib baik tak minat k-pop ni

    November 17, 2011 at 12:31 AM

    woahhhhh ... kalau macam dowang ni kira ubah ciptaan Allah kah ?

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com