Tuesday, October 4, 2011

Pin It

4

(Jasmin Slalu Hepi) Perempuan Yg Menghina Nabi

  • Tuesday, October 4, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Salam semua,semakin hari semakin ramai yg menghina Nabi,enth apa bnda yg ada dalam kepala otak binatang2 ni...
    entri aq yg sblum nih berkaitan dngan benda nih gak,tpi org lain2 la....
    ni entri yg sblum nih,Murtad yg menghina Islam...
    skrang dah wujud pulak yg trbaru,binatang nih (Jasmin Slalu Hepi) dtngnya dari negara jiran jgak,korang tngok kat dlam gmbar yg aku dah screenshot nih :
    Klau xnmpak apa yg dia tulis tuh,klik je gmbr tuh....

    nih dia punye profile Fb,klau wujud lgi,Syaitan Bertopengkan Manusia
    klau dia punye profile dah tak ada,korang tlong like Page Ini


    Do you like this story?

        
        

    4 comments

    October 4, 2011 at 7:19 PM

    Salam;
    kenapalah sakit hati sangat ngan Islam..sedangkan org Islam tak pernah hina atau persenda agama kristian,buddha,hindu dan agama lain secara terang2ngan.

    October 4, 2011 at 7:38 PM

    @yusuflaili
    wsalam,tu yg pelik tuh,kenapalah dngan diorang nih,asyik nk hina islam je slalu...

    November 17, 2011 at 12:39 AM

    cuba kalo kita hinaaaa agama dorang !

    January 25, 2014 at 6:08 AM

    Bgus kok ni di sembeli kpalanya smoga allah s.w.t tmpatkn dia d neraka slama2xny amin100x

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com