Monday, October 31, 2011

Pin It

10

Bila Di Tag

  • Monday, October 31, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • Hari ke hari internet buat hal,susah nk update blog...
    hari ni baru dapat sambung internet,perkara pertama yang aku lakukan bila internet dapat
    sambung,log in blogger,haha....

    hari ini ada kerja sikit nk buat,,sbb aku di tag oleh sesorang wanita yang bernama Cik Pelangi,
    aku diajak untuk bermain Tag-Mentag,haha....

    game yang aku nk main nih bukannya susah sngt,senang je,
    tapi bila nk jawab soklan,mampuih,hemtam je la...

    game ni senang je,bila kita di tag oleh orang tuh,
    kita kena tag orang lain pulak,haha,untuk mengeratkan hubungan silaturahim
    diantara blogger.

    1.mcm ni peraturannya(rules): 

    1.You must post these rules.
    2. Each person must post 11 things about themselves in their journal.
    3. Answer the questions the tagger set for you in their post. And create eleven new questions for the people you tagged to answer.
    4. You have to choose 11 people to tag and link them on the post.
    5. Go to their page and tell them you have tagged HIM/HER
    6. No tag back!

    understand?
    klau tak faham,bukak google translate,translate kat situ,haha....

    2. ok yang nih 11 perkara tntang aku
    • aku seorang lelaki,diberi nama rahman hatim
    • tinggal kat malaysia,duduk kat kelantan
    • masih belajar
    • umur 19
    • suka lepak malam-malam kat RnR
    • suka tngok perkara yang pelik2,sbb tuh blog nih bnyak benda yg plik2
    • suka bawak kereta slow2.
    • suka main game BOLA
    • suka tngok BOLA
    • tolong mak basuh pinggan,bersih rumah,jemur baju.
    • dan last, skali,suka berblogging.
    3.Soklan2 yang tak berapa Maut daripada Cik Pelangi,ermm...

    1.bilakah saat paling bahgia dalam idup?.
    >bila dating ngan Ehem2...

    2. buah yang palng ske?
    >buah tembikai susu,sdapnyee...

    3. antara movie gan karoeke mane lagi layan? kenape?
    >semestinya movie,bila puas,x thu nk buat apa,boleh layan movie...

    4. saiz kasut? hee! :p
    >11,xla besar sngt...

    5. jenama syampu yg anda pkai?...
    >x pakai syampu

    6. pelakon yg plng minat luar negara/ dlm negara ? kenape?
    >luar negara,Stephen Chow,dalam negara Zizan

    7.makanan kegemaran?
    >nasi sayur lemak ikan goreng + budu

    8. hobi anda?.
    >main komputer

    9.  warna baju yg sedang pkai?
    >putih...haha

    10. subjek waktu sekolah ren. yg plng anda minat?.
    >B. Melayu

    11. pena korek idung?
    >penah,dalam sehari dua 20 kali korek,hahaha....




    4.Ni soalannya,haha:

    1. 21+2 = ?
    2. makanan apa yg anda suka?
    3. apakah hobi anda?
    4. apakah cita-cita anda?
    5. dalam satu hari berapa jam tngok tv?
    6. mainan apa yg paling best dalam FB?
    7. dalam sehari,berapakah entri yg kamu post dalam blog?
    8. berapa kali anda pegang handfone anda dalam masa satu jam?
    9. siapakah Perdana Menteri kita yang pertama?
    10. negara merdeka pada tahun bila? 
    11. berapakah negeri  di malaysia.
    harap2 soklan ni korang dapat jwb,hehe.....

    5.Sesi tag-mentag orang:
    haha,jangan marah yee...




    Do you like this story?

        
        

    10 comments

    November 1, 2011 at 2:14 AM

    uish rjinnya tag kita... tp sye mls laa nk tag tag ni ahaha,.. thnks tag~ trharu ni..

    November 1, 2011 at 4:14 AM

    x boley blah pasal korek idung uh! ...
    jawab dgn penuh kejujuran.. hee! syabas2! nways, tengs sudi join.. :)

    November 1, 2011 at 4:24 AM

    @miss_rainbow
    haha,sama2..

    November 1, 2011 at 4:42 AM

    @Miss Xyz =)
    welkom,semestinya sy,hahaha...

    November 1, 2011 at 5:17 AM

    waa..trmew kseh tag sya...terharunye... ^_^ tpi mlas sya mau jawbnye...hehehee

    November 1, 2011 at 6:45 AM

    @Gadis Purple
    ok,no hal....

    November 2, 2011 at 3:36 AM

    im back

    sory awak..sis dah join lama dah..:)
    haha walaupun lembab math
    klau soalan 1 tkdapat jawab

    memang apa pun tak boleh haha :P

    November 2, 2011 at 4:15 AM

    @sis92
    hahaha....ok

    November 2, 2011 at 9:36 AM

    HAHAHA... temban pon bolehh ! haha trimass.. sory skang ni busy sgt la... xleh nk join pape. btw , thanks ya :D

    November 2, 2011 at 12:03 PM

    @C i k P i p i T e m b a m
    ok c i k p i p i t e m b a m....

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com