Sunday, October 2, 2011

Pin It

2

Aku cinta padamu dalam 100 bahasa

  • Sunday, October 2, 2011
  • Rahman Hatim
  • Share
  • korang rasa korang punye ayt power nk tarik awek korang dah tak berguna lagi sperti Aku cinta padamu atau i love u,jadi,sini korang bleh tngok dan lihat maksud  Aku cinta padamu dalam 100 bahasa ,aq pun prnah jgak buat kat awek aq,dia buat bodo je....susah2 aq cari maksud prkataan Aku cinta padamu dalam bahasa lain tapi xde hasilnya,korang bleh la cuba sndiri kut2 brhasil,haha.....
     

    Aku cinta padamu dalam 100 bahasa

    English - I love you ( general )

    Afrikaans - Ek Fhet jou lief

    Albanian - Te dua

    Arabic - Ana Uhibbuki  

    Armenian - Yes kez sirumen

    Bambara - M'bi fe

    Bangla - Aamee tuma ke bhalo aashi

    Belarusian - Ya tabe kahayu

    Bisaya - Nahigugma ako kanimo

    Bulgarian - Обичам те

    Cambodian - Soro lahn nhee ah

    Cantonese Chinese - Ngo oiy ney a

    Catalan - T'estimo

    Cheyenne - Ne mohotatse

    Chichewa - Ndimakukonda

    Corsican - Ti tengu caru (to male)

    Creole - Mi aime jou

    Croatian - Volim te

    Czech - Miluji te

    Danish - Jeg Elsker Dig

    Dutch - Ik hou van jou

    Esperanto - Mi amas vin

    Estonian - Ma armastan sind

    Ethiopian - Afgreki'

    Faroese - Eg elski teg

    Farsi - Doset daram

    Filipino - Mahal kita

    Finnish - Mina rakastan sinua

    French - Je t'aime, Je t'adore

    Gaelic - Ta gra agam ort

    Georgian - Mikvarhar

    German - ich liebe dich

    Greek - S'agapau

    Gujarati - Hoo thunay prem karoo choo

    Hiligaynon - Palangga ko ikaw

    Hawaiian - Aloha wau ia oi

    Hebrew - Ani ohev otah (to female)

    Hebrew - Ani ohev et otha (to male)

    Hindi - Hum Tumhe Pyar Karte hae

    Hmong - Kuv hlub koj

    Hopi - Nu' umi unangwa'ta

    Hungarian - Szeretlek

    Icelandic - Eg elska tig

    Ilonggo - Palangga ko ikaw

    Indonesian - Saya cinta padamu

    Inuit - Negligevapse

    Irish - Taim i' ngra leat

    Italian - Ti amo

    Japanese - Ai#eru

    Kannada - Naanu ninna preetisuttene

    Kapampangan - Kaluguran daka

    Kiswahili - Nakupenda

    Konkani - Tu magel moga cho

    Korean - Sarang Heyo

    Latin - Te amo

    Latvian - Es tevi miilu

    Lebanese - Bahibak

    Lithuanian - Tave myliu

    Malay - Saya cintakan mu / Aku cinta padamu

    Malayalam - Njan Ninne Premikunnu

    Mandarin Chinese - Wo ai ni

    Marathi - Me tula prem karto

    Mohawk - Kanbhik

    Moroccan - Ana moajaba bik

    Do you like this story?

        
        

    2 comments

    October 4, 2011 at 3:12 AM

    rasanya kalau dlm B.arab : ana Uhibbuki ... behibek tu betul ke ?

    October 4, 2011 at 4:09 AM

    ia2,nanti nk btulkan....

    Post a Comment

    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com