Wednesday, May 18, 2011

0

Jom Berborak Dengan Komputer

  • Wednesday, May 18, 2011
  • Rahman Hatim


  • Dah lama tak update blog,sbb takde idea nk update...
    korang rasa boring??jom berborak dengan komputer....


    baca bawah nih,aku copy paste,mlas nk tulis pnjang2,
    sape2 yg dah ada benda nih,tlong duk senyap dan diam...

    Satu perisian telah dicipta, iaitu Answerpad. Dengannya, anda dapat berbual dengan perisian tersebut. Ini seolah-olah anda sedang berbual dengan komputer anda.


    Apa yang perlu anda buat ialah, hanya perlu menaip apa yang hendak ditanya dalam Bahasa Inggeris dan akan dijawab oleh Answerpad ini. Sebagai contoh, cuma taip "Hello", "What is your name?", dan banyak lagi boleh anda taip, boleh la mencuba nanti ya   



    Download Answerpad

    credit to┣▇▇▇═─ ђคςкเภﻮ | tเρร | Ƭя!ᄃĶś (•̪●)

    Wednesday, May 4, 2011

    0

    Jacky Chan stunt

  • Wednesday, May 4, 2011
  • Rahman Hatim
  • Sesiapa yang tak berani nak tengok, tlong jangan tengok.....






    Monday, May 2, 2011

    2

    Di Rogol Depan Mata Aku Sendiri

  • Monday, May 2, 2011
  • Rahman Hatim
  • kejadian ni berlaku 2 hari lpas,masa tu aq berada di pulau pinang...
    aq ikut keluarga aq pergi tngok monyet,tempat tuh penuh dengan monyet,aq pun x ingt apa dah nama tempat...
    tngah aq duk rakam video,tiba2 berlaku lah aksi yg berbahaya,aksi itu betul2 berlaku di depan mata aku,haha...
    korang tngok sndiri video nih....




    gila punye monyet,rogol2 lpas tuh tinggal,buat mcm takde ape2 yg berlaku...
    Free Auto Malaysia Backlinks My Ping in TotalPing.com